Навръх най-светлия християнски празник – екипът на TrafficNews стана по-богат!

...
Навръх най-светлия християнски празник – екипът на TrafficNews стана по-богат!
Коментари Харесай

Навръх Рождество Христово: Репортерът на TrafficNews Виктория Петрова роди момиче

Навръх най-светлия християнски празник – екипът на TrafficNews стана по-богат! Икономическият кореспондент Виктория Петрова роди момиченце. Малката хубавица Марияна избра да се появи на бял свят навръх 24 декември, откакто няколко дни държа майка си и татко си Илия в напрежение. Ражда се тъкмо в 21:30ч. с съвършени ограничения – 3200гр., 50 см.
Прочетете още
Кръщават я на майката на Виктория – неин подстрекател и безконечна опора! Баба Марияна трепетно чака да прегърне внучката си за първи път. 

Любовта сред Виктория и Илия пламва преди повече от 5 години, а от година двамата са сгодини. Семейството им има вяра, че денят, в който Марияна се ражда, не е инцидентен. Те насочат специфични благодарности към доктор Климент Бабаков, акушер Катя Павлова и анестезиолог Таня Дилова, които са се погрижили бременността и раждането да преминат умерено. 

Екипът на TrafficNews ѝ пожелава да бъде доста здрава! Нека пораства обградена от обичта и закрилата на родителите си. А на тях желаем – обич, съгласие и хармонични дни!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР