Навръх християнския празник Въведение Богородично и Ден на християнското семейство

...
Навръх християнския празник Въведение Богородично и Ден на християнското семейство
Коментари Харесай

Втората по големина Монтесори общност бе учредена във Враца /снимки/

Навръх християнския празник Въведение Богородично и Ден на християнското семейство и юноша, във Враца бе учредена втората по величина Монтесори общественост, оповестиха от общината. 
Споразумението за нейното основаване бе подписано на публична гала от кмета Калин Каменов и Ренета Венева, представител на Нов български университет. „ Благодаря Ви за това, че прегърнахте концепцията да подкрепим нашите деца да се развиват доста по-бързо, адаптивно и да съумеят да открият най-хубавото в себе си “, съобщи в приветствието си кметът Калин Каменов и благодари на учителите в учебните заведения, в детските градини и на родителите. „ Вярвам, че това, което сте посяли през днешния ден като старания, ще се възвърне неведнъж след време, когато нашите деца пораснат, тогава всички ще се гордеем с тях “, сподели още кметът на Община Враца.
Ренета Венева, представител на Нов български университет, разгласи, че Враца е втората по бройка Монтесори общественост в България и приветства всички, подкрепящи правилата и методите на доктор Мария Монтесори. 
По време на формалната гала в Градската концертна зала бяха връчени дипломи на педагози, минали сполучливо образование по метода „ Монтесори “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР