Навръх един от най-светлите християнски празници през лятото Успение на

...
Навръх един от най-светлите християнски празници през лятото Успение на
Коментари Харесай

С нежни ангелски гласове и художествен прочит на поезия Нашият дом е България прослави Дева Мария

Навръх един от най-светлите християнски празници през лятото Успение на Пресвета Богородица, 15-ти август, фондация " Нашият дом е България " отдаде респект на Пресветата Владичица - Извора на Живата Вода, Красивата и многоплодна Лозница, към Онази, която роди Спасителя на нашите души, с церемониален концерт - “Пристан на спасение”.

Събитието се организира за втора поредна година пред необятната морска простор и коприната на тихото небе на лятната сцена в Царево.

Празничното въодушевление бе цялост от нежните благ гласове, въздигащи православни песнопения, красиви типичен инструментални пиеси и живописен прочит на емблематична лирика.

В своята активност родолюбивата фондация, чийто идеолог и главен деятел е арх. Пламен Мирянов, е водена от предпочитание за подсилване на вярата в Бога и Неговия мил Промисъл, който да помогне да се мисли повече за възвишеното и духовното, в сравнение с за земното и материалното!

Концертът “Пристан на спасение” е сбъднат с благословението на Отец Стоян от черква „ Успение на Пресвета Богородица “, както и с общителното подпомагане и поддръжка на ОБЩИНА ЦАРЕВО и радио ЗОРАНА.

От фондация " Нашият дом е България " изричат признателност към всички реализатори и музиканти, на екипа от осветители, озвучители, оператори, фотографи, на всички доброволци и другари, които са непроменяемо до тях. " С вашата поддръжка съумяваме! ", прибавят от организацията.

Зрителите, въодушевени от вълшебното прекарване в Царево, изричат своята възхита и в обществената мрежа:

" Един хубав и въодушевяващ концерт, по случай прелестен празник, до зеления кей на морския бряг! Браво и Благодаря! ", написа консуматор, различен прибавя:

" Концертът беше толкоз прелестен и стойностен! Благодаря за вълшебните мигове, които сътворихте за нас публиката!!! "

И всички чакат с неспокойствие концертите на фондация " Нашият дом е България ", част от " Опера на върховете ":

27.08 - “ПАЗИТЕЛИТE” I “THE GUARDIANS” - по музика на Георги Андреев

01.09 - „ С НАМИ БОГ “

02.09 - “МОЯ ДРЕВНА ЗЕМЯ” I “MY ANCIENT LAND

03.09 - “ХИМН НА ЛЮБОВТА” I ”HYMN OF LOVE”

Видео от пасхалния концерт-спектакъл " Пристан на избавление " може да видите тук:

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР