Навлизането в нова година може да бъде малко неспокойно, тъй

...
Навлизането в нова година може да бъде малко неспокойно, тъй
Коментари Харесай

Вижте кога е най-добре да сключите брак през 2024 г.

Навлизането в нова година може да бъде малко неспокойно, защото има толкоз доста незнайни за това, което следва. За благополучие, постоянно можем да се обърнем към звездите за насоки, като стартираме с известна изясненост по кое време да се оженим, в случай че сме възнамерявали такава значима стъпка в живота си през новата година.

Според астроложката Стина Гарбис има пет галактически благословени дни през 2024 година за подписване на брак, тъй че в случай че не желаете да рискувате назадничавост и злополучни условия да скапват огромния ви ден, може да ги имате поради.

Независимо какъв брой време отделяте за планирането на сватбата си, постоянно могат да зародят непредвидени обстановки. От неприятно време и проблем с кетъринга до това, че кумът е не запомнил пръстените. Затова избирането на сватбения ви ден според от астрологичния календар може да се окаже много добра концепция.

Според астроложката Стина Гарбис най-хубавите дни за подписване на брак през 2024 година съответстват с пресичането на Венера, планетата на любовта, романтиката и хубостта, с Плутон, планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в някои от тези дни, защото е " доста удобен знак за огромни празненства и благополучие “.

Ако сте подготвени да си изберете дата за вашата сватбена гала или желаете да знаете дали вашият брачен ден е в естетика с планетите и звездите, продължете да четете в галерията: 

Церемония след Свети Валентин

Тъй като Венера във Водолей е в съвпад с Плутон във Водолей, 17 февруари е една от най-благоприятните дати за подписване на брак през 2024 година, идвайки единствено няколко дни след сантименталния празник Свети Валентин. Това галактическо събитие не единствено включва планетата на любовта и планетата на брака една до друга на един градус една от друга, само че също по този начин ще има цели пет знака във Водолей, зодията на любовта и другарството, което прави този ден идеалното време за " омъжване за вашия най-добър другар и ухажор “, съгласно Гарбис.

Пролетна женитба

Ако постоянно сте желали да вървите по пътеката, носейки букет от прясно разцъфнали пролетни цветя, има две огромни благоприятни условия да го извършите тази година. Първата се пада на 24 март, защото четири планети (включително Венера) ще бъдат в сантименталния и прочувствен знак Риби. Освен това Венера също ще има секстил към Юпитер в чувствения знак на Телец през това време, което съгласно Гарбис може да докара до доста трогателен меден месец.

Ако гала през март не дава отговор на вашия график, помислете да размените обетите си на 29 април. Тогава Венера се причислява към три други планети в знака на Телец (включително Юпитер), до момента в който други три планети ще бъдат в Риби. " Това е доста любящо време с хубава комбинация от физическа химия, изяви на хубост, хубави цветя, изискани рокли, изискани банкети и фамилии, събиращи се в името на любовта “, споделя Гарбис.

Романтика в края на лятото

Защо не изпратите летния сезон с дребна брачна гала? Според Гарбис, романтиката ще витае във въздуха на 29 август, защото Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. С Везните, представляващи закона и договорите, и нежния Водолей на брачната планета Плутон, двамата влюбени може да решат да създадат нещо против волята на всички останали и да имат сантиментално бягство, където да се оженят при затворени порти, единствено с цел да го обявят по-късно. 

Зимно " ДА! "

Венера още веднъж ще бъде във Водолей на 7 декември, което прави датата последната най-добра за подписване на брак през 2024 година Това обаче не е единственото нещо, което този ден от ранната зима пази за нас – съгласно Гарбис, планетата на любовта също ще бъде в съвпад или " на същия градус нула “ като Плутон, планетата на брака, във Водолей, а Луната също ще бъде в сладкия знак Риби. 

" Това може да е елементарен брак сред двама души, които са надълбоко влюбени, които са чакали да изразят обетите си един на различен “, споделя специалистът.  " Това подравняване може да сътвори женитба, на която всички плачат, тъй като всичко е толкоз откровено. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР