Наум Шопов, прочул се като д-р Тасев в Откраднат живот,

...
Наум Шопов, прочул се като д-р Тасев в Откраднат живот,
Коментари Харесай

Наум Шопов бесен, той трябвало да е Баян


Наум Шопов, прочул се като доктор Тасев в " Откраднат живот ", е трябвало да се превъплъти в ролята на Баян в сериала " Войната на буквите " по Българска национална телевизия. Това разкри внукът на именития Наум Шопов и наследник на Христо Шопов.



" Наистина имах сходен диалог. В интервала на фотосите обаче към този момент имах стихотворец ангажимент, по тази причина и не продължихме по-натам ", показа Наум, който напълно скоро ще влезе в ролята на водещ в предаването " Ергенът " по Би Ти Ви.

Именно поради това се постанова Шопов да откаже предлагането на екипа, научи " България Днес ". Снимките на най-нашумелия сега роден сериал започнаха в разгара на месец юли. Тогава студията на " Ню Бояна " се трансфораха в феодален фон, а младият Даниел Върбанов потегли по следите на изгубените антични български букви.

Още с появяването на първия си епизод " Войната на буквите " провокира мнения от спорни отзиви, а точно екранният Баян се трансформира в сензация.



Макар да не е професионален артист, Наум Шопов натрупа стабилен опит на снимачната площадка. След няколко снимани сезона на " Откраднат живот " и изявата си на водещ, той сграбчва вниманието на екипа на продукцията, в която вземат участие имена като Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Бързо обаче се схваща, че взаимна работа е невъзможна. Наум има подписан контракт, а фотосите на идния сезон на шоуто за необвързани стартират в края на лятото в Турция.

" Тогава ме хвана гняв, в този момент още повече ", не крие Шопов и признава, че е почитател на сериала. Гледал е всички епизоди и не схваща вълната от рецензии и свръхвисоки условия към сниманата продукция, която съгласно него е снимана на доста високо равнище.

" Екипът ни желае да направи един актуален взор към предишното. Чрез актьорската игра и посредством метода на снимане ще успеем да създадем сериала леснодостъпен за аудиторията и ще разкажем историята в дълбочина ", показа режисьорът Виктор Чучков при започване на фотосите. След трети епизод като режисьор с изключение на Чучков се включи и Зоран Петровски.

Според сценаристката Теодора Маркова ролята на Баян е водеща през цялото време, по тази причина от изключително значение за екипа е било кой ще се въплъти в нея. След като откриват младия Даниел Върбанов, продуцентите бързо се убеждават, че той е най-подходящият.

Наум Шопов не е единсвеният артист, който изпуска звездна роля. Ето някой от най-големите разминавания.



1. Уил Смит отхвърля да играе Нео от " Матрицата ".

2. Мег Райън не желае да е продажница в " Хубава жена ".

3. Том Селек пропуща ролята на Индиана Джоунс, зашото снима " Магнум ".

4. Ал Пачино отхвърля ролята на Хан Соло в " Междузвездни войни ". (Явно на Харисън Форд доста му върви.)

5. Гуинет Полтроу и Матю Макконъли са първите определени за " Титаник ", само че отхвърлят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР