Научила езика, премиершата Линда Петкова иска гражданство след 15 години

...
Научила езика, премиершата Линда Петкова иска гражданство след 15 години
Коментари Харесай

Жената на Кирил Петков се страхувала да роди в България

Научила езика, премиершата Линда Петкова желае поданство след 15 години у нас

Удостоверението е издадено на премиершата , с цел да й послужи пред Министерството на правораздаването и е годно единствено при кандидатстване за придобиване на българско поданство по натурализация , написа в документа, показва в своя публикация „ Минаха години “.

Канадката Линда е удовлетворена от триумфа, защото той ще я приближи с още една крачка до задачата й – да стане българка по документи.

Тя самата не знае какъв брой време ще й отнеме процедурата за приемане му.

Междувременно майсторката на безглутенови торти споделя детайлности за фамилията си пред канадско издание. От обширния материали излиза наяве, че не знаела даже къде е България, когато като студенти се срещнали с Кирил Петков . Прекарала у нас единствено пет седмици, преди фамилията й да реши да се откри тук. Линда разкрива, че се страхувала да роди втората си щерка Ема в България.    

Линда добавя, че околните й в Канада доста й липсват и изпаднала в дълга меланхолия, тъй като нямала непрекъсната работа. Покрай тези свои терзания и заболяване от диабет на една от трите й дъщери почнала да прави домашни здравословни сладкиши .  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР