Нацията е много сериозно разделена за серитфикатите. Мнозинството българи са

...
Нацията е много сериозно разделена за серитфикатите. Мнозинството българи са
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Мнозинството българи са против зеления сертификат

Нацията е доста съществено разграничена за серитфикатите. Мнозинството българи са срещу документите. Големият въпрос е за какво. Отговорът е, че има съмнение към политиците. Това сподели в предаването "Говори в този момент " по Българска национална телевизия социологът Андрей Райчев във връзка огромния митинг в София против зеления документ.

Оказа се, че да се ръководи не е толкоз елементарно. Това ще стартира от ден на ден да проличава. От там и недоверието, уточни политическият анализатор Георги Харизанов.

Засега не виждам да има нарастване на неодобрението. Засега властта не е неправила някакви неща, които да доведат до всеобщо съмнение. Управляващите организират една хитра и демократична балканска политика във връзка с ковид. Тази коалиция няма по какъв начин да издържи никакви крайни решения. В този смисъл те са малко лимитирани, само че към този момент вървят добре. Могат да стартират една политика на успкояването. Ковидът е болест на главата, на страха, на суматохата. Трябва да излезем от тази обстановка. Тя не е българска. Трябва да стартираме да излизаме от страха., съобщи Андрей Райчев.

По думите на Харизанов държавното управление няма нови ограничения против COVID-19, а ползва ограниченията на кабинета "Борисов 3 ".

Инфлацията, цените на тока, непрестанно растящите сметки и бездействието на властта по тези проблеми ще напрегне държавното управление доста преди проблема със Северна Македония, добави политическият анализатор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР