Националният тим по футбол на Коморските острови се превърна в

...
Националният тим по футбол на Коморските острови се превърна в
Коментари Харесай

Глобиха Коморските острови заради номер с... тиксо


Националният отбор по футбол на Коморските острови се трансформира в любим на почитателите поради перипетиите, през които мина по време на дебютното си присъединяване в шампионата за Купата на африканските народи.

Проблемите за смелите футболисти обаче не свършват с отпадането им на осминафинал. Местната федерация ще би трябвало да заплати санкция в размер на 5000 $ поради... неизправна екипировка. При това на бранителя Шакер Алхадур, който трябваше да влиза " на пожар " в мача против домакина Камерун в ролята на вратар.
View this post on Instagram




Тъй като двамата съществени вратари на отбора на Коморските острови дадоха позитивни проби за ковид (както и още 10 футболисти), Алхадур нахлузи ръкавиците, само че нямаше екип. За това на своята фланелка залепи цветно тиксо.

Той сигурно ще остане вечно в сърцата на своите сънародници със самоотвержените си прояви, само че и в протокола на уредниците.
View this post on Instagram




Това не е единствената санкция за Коморските острови. Тимът би трябвало да заплати 17 000 $, в които влизат и наказванията за неспазване на протокола за ковид и за късно излизане на терена.

Купата на африканските народи продължава с четвъртфиналите, които може да гледате на 29 и 30 януари директно по RING!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР