Националният стадион със сериозна модернизация Националният стадион Васил Левски въведе

...
Националният стадион със сериозна модернизация Националният стадион Васил Левски въведе
Коментари Харесай

Министър Кралев представи сериозна модернизация на Васил Левски

Националният стадион със сериозна рационализация
Националният стадион " Васил Левски " вкара в употреба една от най-модерните системи за видеонаблюдение.

За това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев посредством профила си в обществените мрежи.

В резултат на взаимната работа на екипа на Национална спорта база, която ръководи стадиона и компанията " Сектрон ", която осъществя видеонаблюдението, бяха инсталирани над 100 спомагателни камери към съществуващите досега. Те са с висока разграничителна дарба и могат да обезпечат нужната видимост, без значение от метеорологичната конюнктура и дистанцията.

Новата система за видеонаблюдение дава отговор на всички европейски стандарти, а също по този начин и на условията на ФИФА и УЕФА. Чрез нея всичките 41 500 места на стадиона към този момент могат да бъдат следени от органите на реда. Под видеоконтрол са още подстъпите към оборудването и входовете.

С новата система за видеонаблюдение от Национална спортна база ще подсигуряват сигурността на феновете и участниците в мероприятията, провеждани на стадиона. Оперирането на камерите ще се реализира от построената за задачата зала за наблюдаване, която е оборудвана с професионални монитори с висока резолюция и нужния брой устройства за запис на фрагментите. Системата ще бъде тествана в действителни условия на първата футболна среща на ст. " Васил Левски ". /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР