Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание в сряда,

...
Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание в сряда,
Коментари Харесай

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще заседава в сряда

Националният съвет за тристранно съдействие ще организира съвещание в сряда, 25 октомври, от 15.00 ч. в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет при следния дневен ред:

1. Проект на Постановление на Министерския съвет за установяване размера на линията на беднотия за страната за 2024 година, импортиран от министъра на труда и обществената политика.

2. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за налог върху добавената стойност, импортиран от министъра на финансите.

3. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за налог върху приходите на физическите лица, импортиран от министъра на финансите.

4. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за корпоративното подоходно облагане, импортиран от министъра на финансите.

5. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за локалните налози и такси, импортиран от министъра на финансите.

6. Проект на Закон за допълнение на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, импортиран от министъра на финансите.

7. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните хранилища, импортиран от министъра на финансите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР