Националният съвет на БСП заседава на Позитано 20. Заседанието се

...
Националният съвет на БСП заседава на Позитано 20. Заседанието се
Коментари Харесай

Пленумът на БСП - напрежение пред Позитано 20

Националният съвет на Българска социалистическа партия заседава на " Позитано " 20. Заседанието се организира присъствено.

Първа точка в дневния ред е поддръжка за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова.

" Ние и през днешния ден ще изразим поддръжка за президентската двойка за втори мандат на Националния съвет на Българска социалистическа партия ", съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова.

По думите ѝ заздравяването на левицата ще пристигна от стабилно налагане на политиките на Българска социалистическа партия, които са политики в интерес на елементарните хора.

Янаки Стоилов от Българска социалистическа партия добави, че този априлски пленум няма да има исторически темперамент.

" Жалко е, че трябваше да стигнем дотук. В смисъл сервитьорът пристигна, раздаде сметките и обстановката я виждате каква е ", разяснява Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

Той означи, че оставка от Корнелия Нинова не може да изиска.

" Корнелия просто би трябвало да излезе пред партията и да се извини. Да се извини за всичко, което направи. Въпросът е следният - за какво беше належащо да загубим изборите, с цел да подкрепим Румен Радев в този момент? ", добави Кирил Добрев.

Младежката организация на Българска социалистическа партия пристигна на " Позитано 20 ", с цел да изиска оставката на Корнелия Нинова.

" Искаме оставката на Корнелия Нинова. Заради слабия резултат и поради това, че за първи път нямаме юноша до 35 години на избираемо място, даже и народен представител. Бусът ясно демонстрира ориентацията на другарката Нинова. Аз мисля, че е редно да си отиде там, откъдето е тръгнала - в Съюз на демократичните сили ", сподели Йордан Малинов от Младежка организация на Българска социалистическа партия - Перник.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР