Най-добрият начин на Тайсън Фюри да стане безспорен световен шампион

...
Най-добрият начин на Тайсън Фюри да стане безспорен световен шампион
Коментари Харесай

Тайсън Фюри трябва да започне отпред срещу Александър Усик – Карл Фрамптън

Най-добрият метод на Тайсън Фюри да стане неоспорим международен първенец в тежка категория е да вземе борбата с Александър Усик от началната камбана, съгласно Карл Фрамптън.

Фюри и Усик се сблъскват в Рияд в събота вечер, като спечелилият става първият човек, управлявал дивизията след Ленъкс Луис през 2000 година и първият, който държи по едно и също време купите на WBC, WBA, IBF и WBO.

„ Циганският крал “ има шест инча преимущество във височината и спомагателни седем инча в обсега и Фрамптън, някогашният международен първенец на Северна Ирландия в две категории, има вяра, че би трябвало да се наложи на украинеца.

„ Мисля, че ще забележим добър Тайсън Фюри и нападателен. Той ще бъде на предния крайник, както във втората и третата си борба против Дионтей Уайлдър, ” сподели Фрамптън пред осведомителната организация на PA.

„ Може да се съмнявате дали Фюри може да се изправи на пръсти, както преди да се. Размерът на мъжа, би трябвало да го болят глезените и коленете, в случай че се движи доста.

„ Да бъдеш по-а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР