Националният отбор по футбол на Аржентина победи тима на Нова

...
Националният отбор по футбол на Аржентина победи тима на Нова
Коментари Харесай

Домакинът на световното по футбол за мъже до 20 години Аржентина спечели група А

Националният тим по футбол на Аржентина победи отбора на Нова Зеландия с 5:0 в мач от третия кръг на груповата фаза на международното състезание по футбол за мъже до 20 година

Възпитаниците на Хавиер Масчерано откриха резултата в 14-ата минута. Игнасио Маестро засече с глава центриране във вратарското поле на Брайън Агире.

Само 3 минути по-късно високата преса на играчите в синьо даде резултат. Джино Инфантино стреля по диагонала от дребен ъгъл и удвои преднината на отбора си.

Преди почивката преднината бе класическа. Лука Ромеро означи един от кандидатите за гол на шампионата. Полузащитникът лиши топката в своята половина, преодоля двата противникови състезатели и изпрати топката в горния десен ъгъл с изстрел от над 30 метра.

След почивката аржентинците продължиха да бележат. Брайън Агире се разписа от дузпа за игра с ръка на новозеландски футболист в 50-ата минута.

Три минути преди края на постоянното време Алехо Велис оформи крайния резултат. Резервата засече с глава центриране отляво на Максимо Пероне.

" Гаучосите " реализираха 3 победи в група " А ", което им отреди челната позиция с цялостен актив от точки. Нова Зеландия също продължава напред в конкуренцията като най-хубавия трети тим с 4 пункта.

В различен мач от групата, игран по същото време, Узбекистан победи Гватемала с 2:0.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР