Националният отбор на Мароко надигра, но не победи Парагвай в

...
Националният отбор на Мароко надигра, но не победи Парагвай в
Коментари Харесай

Мароко не успя да победи Парагвай в Севиля

Националният тим на Мароко надигра, само че не победи Парагвай в контролна среща по футбол, извършена в испанския град Севиля. Двубоят сред африканците и южноамериканците приключи при тъждество 0:0. Мароко победи с 2:0 Чили в Барселона предишния петък и бе доста покрай втора поредна победа на европейска земя, само че единственото попадение на стадион " Бенито Виямарин ", маркирано от Риан Мае, бе анулирано поради засада. 

Това бе втори следващ мач на Валид Реграги отпред на Мароко. Той бе назначен по-рано през месеца на мястото на Вахид Халилходжич, който бе уволнен поради спор по отношение на селекцията на Хаким Зиеш в тима. Футболистът на Челси бе оставен отвън състава с обвинявания на Халилходжич, че си е измислил травма, с цел да не играе в другарски мачове. Реграги върна Зиеш в националния тим и непосредствено му връчи титулярно място още в петък. Нападателят игра и в контролата с Парагвай. 

" Трудно ми е да схвана по какъв начин може да оставиш подобен футболист отвън състава ", съобщи Реграги на конференция преди приятелския мач в Севиля. 

На международните финали Мароко е в група " F " в компанията на Белгия, Канада и Хърватия. В други контроли, Еквадор направи 0:0 с Япония в Германия, а Уругвай надделя Канада с 2:0 в Словакия. Саудитска Арабия и Съединени американски щати пък приключиха наедно 0:0 в Испания.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР