Националният отбор на България за юноши до 19 години пропусна

...
Националният отбор на България за юноши до 19 години пропусна
Коментари Харесай

България U19 не успя да победи Люксембург U19

Националният тим на България за юноши до 19 години пропусна две чисти положения малко преди края и приключи наедно 0:0 против Люксембург в подготовка за Евро 2023, с което селекцията на Ангел Стойков пропусна късмет да оглави еднолично класирането в група 2.

След мача в Албена, България се изравни с Турция на върха на класирането, само че южната ни съседка води по голова разлика. Двата водещи тима ще се класират за елитния кръг, като за момента родните национали и турците водят с по две точки пред тима на Люксембург и с по четири пред Азербайджан.

В последния кръг на 27 септември България посреща Турция на стадион " Спартак " във Варна, а Люксембург е хазаин на Азербайджан.

България сътвори две чисти положения против Люксембург в последните 10 минути, само че не стигна до гол. Първо Красиан Колев от Септември бе изведен самичък против вратаря Алвеш Маргато, само че стреля в тялото му, след което нападателят на Септември се реваншира с извеждащ пас към Борис Димитров. Юношата на Славия обаче изпрати топката около дясната странична греда.

За България играха Пламен Андреев, Мартин Георгиев, Тодор Павлов, Росен Маринов (46-Валентин Петров), Теодор Иванов, Антоан Стоянов, Чунг Нгуен До, Асен Митков (63-Неджиб Хаджа), Николай Златев (67-Борис Димитров), Красиан Колев и Мирослав Маринов.
 България победи Гибралтар с 5:1 в мач от Лигата на нациите
39-годишен митничар стресна за малко България, само че " лъвовете " потеглиха с погром при Младен Кръстаич

Най-сетне победа - 5:1!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР