Националният отбор на България ще стартира подготовката си за приятелските

...
Националният отбор на България ще стартира подготовката си за приятелските
Коментари Харесай

Националите се събират утре в Бояна

Националният тим на България ще започва подготовката си за другарските дуели против Катар и Хърватия на 20 март, неделя, в Национална футболна база " Бояна ".

В същия ден от 17:30 ч. националният селекционер Ясен Петров ще даде конференция за представителите на медиите в Амфитеатралната зала на НФБ " Бояна ". Журналистите ще могат да отразят и първите 15 минути от тренировката на националите, която ще стартира в 18:00 ч.
 Гонзо за Конгреса: Фарсът на Бербатов е противозаконен и рисков
Гонзо за Конгреса: Фарсът на Бербатов е противозаконен и рисков

" Ние сме твърдо решени да не допуснем този вулгарен спектакъл да докара до съдбовен край за българския футбол "

Съставът ни ще отпътува за Доха в понеделник, 21 март, в 16:00 ч., като треньорският щаб и футболистите няма да имат медийни изяви на летище " София ".

Официалната конференция на Ясен Петров преди дуела с Катар ще се състои на 25 март от 16:30 ч. (15:30 ч. българско време) на " Едюкейшън Стейдиъм " в Доха. Официалната подготовка на " лъвовете " ще стартира в 19:00 ч. (18:00 ч. българско време) на подготвителната база на националния ни тим в Доха и ще бъде открита за представителите на медиите през първите 15 минути.

Брифингът преди дуела с Хърватия е плануван за 28 март от 17:00 ч. (16:00 часа българско време) на " Едюкейшън Стейдиъм ", а тренировката на отбора ни още веднъж ще е от 19:00 ч. (18:00 ч. българско време) на подготвителната база на националния ни тим в Доха и ще бъде открита за представителите на медиите през първите 15 минути.

Националите се завръщат в София на 30 март в 14:00 часа на летище " София ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР