Националният отбор на България по минифутбол срази с 9:0 състава

...
Националният отбор на България по минифутбол срази с 9:0 състава
Коментари Харесай

Българският национален отбор по минифутбол е осминафиналист на световното първенство

Националният тим на България по минифутбол съкруши с 9:0 състава на Оман в последния си дуел в група Е на международното състезание, което се организира в Рас Ал Хайма (ОАЕ).

С този триумф българската селекция е на върха в потока с 9 точки от три мача и голова разлика 15:0. Отделно от това, България е единственият тим на Мондиал 2023 без позволен гол от всички 32 състава в груповата фаза.На 2-о място в група Е остана Черна гора, който победи с 2:1 Япония и продължава също на осминафиналите.

Селекционерът на България Николай Михов направи няколко промени в състава, само че това не промени по никакъв метод държанието на двата състава. На полувремето България водеше с 5:0, а през втората част паднаха нови четири гола във вратата на Оман, който се включи в шампионата с покана на мястото на отказалия се тим на Бразилия.

Днес нашият отбор бе с няколко съсловия над противника, а супер вест е хеттрика на Димитър Александров, който изигра супер мач. Други попадения бяха дело на Ангел Рахов, който се разписа на два пъти и, с Александров е голмайстор на тима до тук.

По един път вкараха Спас Милушев, Денис Иванов, Николай Маринов и Васил Гуджев. Защитата също беше на равнище и не разреши кой знае какви шансове за съперника. Съперникът на осминафиналите ще стане явен по-късно през днешния ден, а мачът от елиминациите е на следващия ден от 18:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР