Националният отбор на Англия спечели с категоричното 27:10 срещу Аржентина

...
Националният отбор на Англия спечели с категоричното 27:10 срещу Аржентина
Коментари Харесай

Англия победи Аржентина в първия си мач на световното първенство по ръгби във Франция

Националният тим на Англия завоюва с безапелационното 27:10 против Аржентина в първия си мач от груповата фаза на международното състезание по ръгби в Марсилия, който бе излъчен

Преди началото на шампионата във Франция, Англия бе с шест загуби в последните си девет мача и допускаше по три есета във всеки един от тях. Картината не изглеждаше по-различна и на старта на дуела с аржентинците, откакто капитанът на европейския отбор Том Къри бе изпъден от терена.

Аржентина разумно взе преднина две минути по-късно с углавен гол на Емилиано Бофели, само че Джордж Форд открадна шоуто и направи впечатляващ поврат. До края на дуела той записа шест наказателни гола и три дроп гола, четири от които влязоха единствено до края на полувремето за 12:3.

Англичаните по този начин и не стигнаха до есе, а аржентинците записаха единственото си след приключването на постоянното време за крайното 10:27.

По-рано Република Ирландия записа цели 12 есета за безапелационна победа с 82:8 против Румъния. Италия надделя с 52:8 Намибия, а Австралия се наложи с 35:15 против Грузия.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР