Националният ансамбъл по художествена гимнастика е доказал, че може да

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика е доказал, че може да
Коментари Харесай

Гимнастичките притеснени от... цветовете в залата

Националният отбор по художествена гимнастика е потвърдил, че може да се оправя с всевъзможни компликации. В Гуадалахара, където през днешния ден (1 юни) започва европейското състезание, девойките на Весела Димитрова ще би трябвало да се съобразят с нещо извънредно, а точно разноцветните седалки по трибуните в залата.

Причината е, че ярките цветове вършат по-трудно следенето на атрактивните уреди във въздуха.

За благополучие грациите имаха опция да проведат по-дълга подготовка нощес (31 май) и да отработят комплицираните си детайли на този ослепителен декор.
Българският отбор не желае да е любимец за европейското състезание (ВИДЕО) Момичетата на Весела Димитрова още привикват с цветовете на... тавана в Гуадалахара
Те получиха директиви от президента на Федерацията Илиана Раева, която неразделно следи тренировките на девойките. Ансамбълът ще излезе на килима за първото си комбиниране през днешния ден след 20:00 ч. българско време.

Утре (2 юни) пък грациите ще се показват с бухалки и въжета. Отборното класиране от шампионата ще се образува на база тези две оценки и шестте най-високи от конкуренцията при девойките.
Европейски изпит преди международния за гимнастичките България с най-хубавото на започващото през днешния ден състезание в Испания
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР