Националната състезателка на България по борба Евелина Николова беше избрана

...
Националната състезателка на България по борба Евелина Николова беше избрана
Коментари Харесай

Евелина Николова бе избрана за Спортист номер едно на Петрич за 2022 година

Националната състезателка на България по битка Евелина Николова беше определена за " Спортист номер едно " на Петрич за 2022 година за трети път след 2019-а и 2021-ва.

През миналия сезон бронзовата олимпийска медалистка завоюва сребро на европейското състезание в Будапеща. На церемонията в комплекс „ Авалон “ Николова бе с персоналния си треньор Мирослав Гочев, който бе специфичен посетител на тържеството.

Подгласници на Николова станаха Иван Чаушев, европейски първенец по граплинг, и футболистката Лилия Костова, която със своя отбор стана носителка на купата на Полша.

За поредна година " Треньор номер едно " в Петрич е Петър Касабов, селекционер на женския народен тим по битка. Наставникът се включи с видеообръщение към присъстващите. В момента той е на шампионат във Франция дружно с три от националките ни.

Специален посетител на церемонията бе именитият футболист Димитър Бербатов, който награди " Отбор номер едно ", а точно футболния Беласица, завърнал се във Втора професионална лига през 2022 година.

Церемонията откри Силвия Аздреева, покорителка на два осемхилядника в границите на 27 часа през 2022 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР