Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар

...
Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар
Коментари Харесай

Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Кунчев най-добрите мерки за безопасност в условията на К-19

Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията провеждат уебинар за шефове на заведения за хранене, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други, който ще е отдаден на верните ограничения и действия за безвредна и висококачествена грижа за клиентите в изискванията на пандемия.

Уебинарът е в резултат на уговорките към обществото на двете организации да подхващат допустимо най-адекватните ограничения против разпространяването на COVID-19.

В рамките на уебинара държавният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев ще показа настояща картина на заболеваемостта, ще разяснява новите научни открития за вируса, в това число за предаването му, както и ще даде насоки за това какви дезинфектанти да се употребяват, по какъв начин да се дезинфекцира и почиства най-оптимално, с цел да бъдат предпазени клиентите на другите типове заведения.

Участниците в събитието ще имат опция да обсъдят санитарните условия за другите видове заведения, както и настоящи въпроси, свързани с грижата за клиенти в изискванията на пандемия.



OЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР