Националната обществена телерадиокомпания на Украйна счита за необоснована наложената й

...
Националната обществена телерадиокомпания на Украйна счита за необоснована наложената й
Коментари Харесай

Украйна счита за необоснована глобата за Евровизия

Националната социална телерадиокомпания на Украйна смята за голословна наложената й санкция за недопускането на съветската участничка в състезанието " Евровизия 2017 ", заяви ТАСС.

Компанията ще апелира глобите съгласно разпоредбите на Европейския съюз за радио и телевизия.

Тежка санкция за Украйна поради неприятно управление на Евровизия

От украинската телерадиокомпания считат, че тя " не е орган, който управлява границите, или подобен, който въздейства на законодателството на Украйна ". В изказването е посочено също, че решението за възбрана за влизане на Юлия Самойлова на територията на Украйна е взето от украинската работа за сигурност.

Европейският съюз за радио и телевизия обоснова санкцията, като акцентира, че уредниците на състезанието са станали причина за " съществено забавяне " в подготовката му. Това забавяне е основало " непотребни компликации ", съобщи Агенция Франс Прес.

Организаторите на „ Евровизия ” ще наложат наказания на Украйна и Русия

Освен това украинската социална телевизия " не се е справила уместно със отговорностите, свързани с... присъединяване на съветската изпълнителка ".

Според Европейския съюз за радио и телевизия това е навредило " на репутацията на състезанието " Евровизия ". Европейския съюз за радио и телевизия се ограничи със забележка към съветския Първи канал за решението да не излъчи състезанието. По тематиката Украйна забрани достъпа в страната на съветската представителка в Евровизия Украйна предложи Русия да изпрати различен участник в Евровизия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР