Националната конференция „Иновации и дигитализация за устойчиво развитие на синята

...
Националната конференция „Иновации и дигитализация за устойчиво развитие на синята
Коментари Харесай

Бургас ще е домакин на национална конференция „Иновации и дигитализация за устойчиво развитие на синята икономика на България“

Националната конференция „Иновации и цифровизация за стабилно развиване на синята стопанска система на България“ се провежда от Министерство на превоза и известията на Република България, народен координатор за Общия дневен ред за Черно море (CMA) и Морски Клъстър България в ролята му на Национален хъб на CMA.

Събитието ще се организира на 22 юни в „Международен конгресен център“, гр. Бургас и посредством непосредствено лъчение онлайн.

Целта на събитието е да разпространява настоящи европейски и национални политики и принадлежности за поощряване на нововъведенията и дигитализацията за реализиране на стабилно развиване на синята стопанска система в България. Представянето на европейските положителни практики и сполучливи образци на национално равнище, имат за цел да покажат новаторски хрумвания и опит, да насърчат публичния разговор и да катализират търсенето на решения в отговор на провокациите на прехода към по-устойчива синя стопанска система на България посредством умна специализация и цифровизация.

За присъединяване е нужна предварителна регистрация на следния
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР