Националната агенция за приходите продава на търг 1397 броя огнестрелни

...
Националната агенция за приходите продава на търг 1397 броя огнестрелни
Коментари Харесай

НАП продава на търг над 1300 конфискувани оръжия

Националната организация за приходите продава на търг 1397 броя огнестрелни оръжия -.ловни пушки, револвери и други, конфискувани от Министерство на вътрешните работи от притежателите им поради изтекли разрешителини или отнети с акт на съда или прокуратурата.

Търгът ще е с скрито наддаване, а цената на оръжията е към 122 хиляди лв., показват от Национална агенция за приходите.

Предлаганите пушки и револвери са разграничени в общо 11 групи, като част от тях са отделени за аварийни елементи.

Кандидат-купувачите могат да наддават за една или повече групи, като оферти за присъединяване в търга се показват за всяка група поотделно в период от 31 октомври до 3 ноември 2022 година В същия период може да се направи оглед на предлаганите оръжия в Централния оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи, където се съхраняват.

За присъединяване в търга, който е плануван за 8 ноември, се позволяват единствено лица, платили депозит 20% от началната тръжна цена за съответната група и които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Повече информация за изискванията и условията към участниците в търга може да бъде открита на уеб страницата на Национална агенция за приходите.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР