Националната агенция за приходите, която в момента се оглавява от

...
Националната агенция за приходите, която в момента се оглавява от
Коментари Харесай

Партията на Слави иска НАП да провери Владислав Горанов и Севделина Арнаудова

Националната организация за приходите, която сега се оглавява от проверявания от прокуратурата изпълнителен шеф Румен Спецов, би трябвало да ревизира някогашния министър на финансите Владислав Горанов и някогашния шеф на държавната пресслужба и сегашен ПР на Бойко Борисов Севделина Арнаудова.

За това се разгласи в сряда зам.-председателят на партията " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов в изявление за предаването на Веселин Дремджиев.

Според Йорданов Горанов би трябвало да бъде тестван за имотната му договорка за 752 994 лева, а Арнаудова – за закупената от нея и брачна половинка ѝ първокласна къща за 1 056 148 лева в " Бистрица ".

" Видях, че Горанов е заявил 70 000 лева спестявания и 11 000 лева на жена му. Значи на него му се губят едни близо 700 000 лева като приходи, с цел да купи такова нещо без заем. И аз бих задал въпроса къде е Национална агенция за приходите. В момента има нов началник на Национална агенция за приходите – да ревизират ", сподели Йорданов.

На имитация на водещия, че тече и, Йорданов сподели: " Хубаво, няма неприятно да го ревизират (Румен Спецов, б. р.), единствено че той сега е началник на Национална агенция за приходите ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР