Националната агенция по приходите отчете ръст в събраните задължения през

...
Националната агенция по приходите отчете ръст в събраните задължения през
Коментари Харесай

НАП отчете 19 млрд. лв приходи за 2017 г.


Националната организация по приходите регистрира растеж в събраните отговорности през 2017 година, съобщи шефът на Национална агенция за приходите Розалия Димитрова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Димитрова регистрира, че годишният проект е надвишаващ с 887 милиона лв.. От организацията оповестиха, че за последните 3 години Национална агенция за приходите регистрира растеж на събраните вземания в размер на 5 милиарда лв.. Общите събрани доходи през 2017 година са 19 милиарда лв. или с 1,5 милиарда повече от 2018 година.

Като сполучлива процедура шефът на Национална агенция за приходите регистрира въвеждането на така наречен меки ограничения към длъжниците – телефонни диалози, изпращане на електронни известия. Изпратени са известия през 2017 година на над 410 000 лица, вследствие на което техният дълг е фрапантно намалял.

От Национална агенция за приходите регистрират още, че са тествани 64 лица, които са търгували с трети страни. Направени са инспекции на 400 лица за данъчни измами, посетени са 170 адреса. 882 огромни сдружения са тествани.

Като идни ограничения Национална агенция за приходите счита да стартира електронни проверки, да усъвършенства фискалния надзор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР