Националите по футбол приемат Унгария днес от 19,00 часа в

...
Националите по футбол приемат Унгария днес от 19,00 часа в
Коментари Харесай

България - Унгария приковава вниманието, но не заради футбола

Националите по футбол одобряват Унгария през днешния ден от 19,00 часа в дуел от група G на евроквалификациите.

Два часа преди началния сигнал на полския рефер Даниел Стефански в покрайнините на националния стадион " Васил Левски " стартира огромен митинг против управлението на БФС с искане за незабавна оставка на шефа Борислав Михайлов и обкръжението му.

От централата в Бояна се пробваха да избегнат този сюжет, като изместиха мача в Пловдив с оправданието, че това е решение на УЕФА, само че напъните им се оказаха напразни и в последна сметка " Васил Левски " ще одобри мача, само че без аудитория.

Предвид обстановката в групата ни, в която България заема последното място с 2 точки, стадионът надали щеше да се пука по шевовете, само че от БФС покачиха интереса на почитателите със странните си маневри. Очакванията са над 10 000 почитатели от всички цветове да излязат на митинг, а за спокойствието и реда ще се грижатоколо 1600 служители на реда.

Мачът ще бъде формален дебют за селекционера Илиан Илиев, който беше назначен след освобождението на Младен Кръстаич. В предходния си мач от групата под управлението на сърбина България загуби с 0:3 от Унгария в Будапеща, като резултатът можеше да бъде и по-изразителен.

Очаква се Илиев да заложи на прочут състав: Даниел Наумов, Виктор Попов, Валентин Антов, Алекс Петков, Антон Недялков, Илия Груев, Ивайло Чочев, Кирил Десподов, Филип Кръстев, Георги Русев, Мартин Минчев.

Независимо какво ще се случи на и към стадиона, дано пожелаем триумф на Илиев и националите довечера.
 Кюстендилеца: Има невиждано обединяване на почитателите за утрешния митинг
Кюстендилеца: Има невиждано обединяване на почитателите за утрешния митинг

" От над 10 години се борим с тези хора, време е заедно да ги изметем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР