Националът Николай Николов напусна руския гранд Белогорие (Белгород). Централният блокировач

...
Националът Николай Николов напусна руския гранд Белогорие (Белгород). Централният блокировач
Коментари Харесай

Николай Николов напусна Белогорие

Националът Николай Николов напусна съветския гранд Белогорие (Белгород). Централният блокировач игра за Белогорие в първата част на сезона във всички шампионати, а след идването на немския национал Джорджи Грозер, оказа помощ на клуба от Белгород да завоюва Купата на ЦЕВ.

31-годишният национал изигра 19 мача за Белогорие в Суперлигата на Русия и 8 мача в шампионата за Купата на ЦЕВ, където записа 69 точки. В шампионата на Русия българският волейболист осъществя 132 точки, написа bgvolleyball.com.

След третата среща с Народоосвободителна въстаническа армия (Новокуйбишевск) управлението на клуба топло благодари на Николай Николов за извършения сезон и помощта, която оказа в шампионата, а спортният шеф на клуба Тарас Хтей му връчи и дарове за спомен.
Преди да отпътува за България националът показа своите усещания за сезона и благодари на тима, клуба и почитателите на Белогорие.

За мен беше огромна чест да играя в Белогорие, тим, който има такава история и обичаи. Радвам се, че съумях да оказа помощ на тима да реализира положителни резултати. Щастлив съм, че участвах в този отбор и завоювах Купата на ЦЕВ. Това беше фантазията ми. За това пристигнах в този тим, тъй като постоянно желая да бъда първи, постоянно желая да спечелвам и постоянно ще бъде по този начин ", показа Ники Николов пред клубния уебсайт на Белогорие. "Радвам се, че бях в Белогорие. Тук има страхотни играчи, които играят на доста високо равнище. Но на първо място те са и просто положителни хора. Бях толкоз добре и топло признат, че се усещах като вкъщи си тук. Тръгвам си, само че към този момент усещам носталгия по моите другари. За тези 8-9 месеца, които прекарах в Белгород, тимът стана моето семейство. Никога няма да ги не помни и постоянно ще контактувам с тях, тъй като в действителност имам доста добра дружба с всички тук ", добави националът.
"Искам да благодаря на всички, с които работих - тимът, клубът и почитателите, които постоянно ни подкрепяха. Надявам се, че всички са удовлетворени от това, което направихме. Гледам напред към бъдещето с оптимизъм! ", приключи Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР