Националът на Лудогорец Антон Недялков спечели 20-ото издание на анкетата

...
Националът на Лудогорец Антон Недялков спечели 20-ото издание на анкетата
Коментари Харесай

Антон Недялков e Футболист на Футболистите за сезон 2020/2021

Националът на Лудогорец Антон Недялков завоюва 20-ото издание на анкетата "Футболист на Футболистите ". Защитникът събра най-вече гласове в допитването, в което участваха всички професионални футболисти от Първа и Втора лига.

Анкетата се провежда от Асоциацията на българските футболисти и е неповторима по рода си, тъй като играчите сами избират най-хубавия всред тях за сегашния футболен сезон.

"Изключително съм благополучен от тази премия. Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Благодаря на целия тим на Лудогорец, на треньорите и на управлението. Футболът е групов спорт и тази премия не е единствено моя, а е резултат от напъните на целия тим. Когато напъните, които си вложил през сезона, получават толкоз висока оценка, удовлетворението е огромно. Още повече, че тази оценка е най-обективна и най-компетентна, тъй като идва от всички сътрудници, които играят в нашето състезание “, съобщи „ Футболист на Футболистите “ за сезон 2020/2021 Антон Недялков.

Негови подгласници станаха миналогодишният победител в анкетата Димитър Илиев (Локомотив Пловдив) и Спас Делев (Арда).

За "Най-добър млад футболист " през сегашния сезон 2020/2021 с голяма преднина бе определен Доминик Янков (Лудогорец). Подгласници в този раздел са Преслав Боруков (Етър) и Виктор Попов (Черно море).

Професионалните ни футболисти дефинираха Любослав Пенев (Царско село и ЦСКА-София) за "Най-добър треньор ". Наставникът на „ армейците “ изпревари Николай Киров (Арда) и Илиан Илиев (Черно море).

Най-добра футболистка за сезон 2020/2021 е Ивана Найденова (НСА). Нейни подгласници са съотборничката й от НСА Тея Пенкова и Вероника Гоцева (Локомотив Пловдив).

Заради пандемията от COVID-19 и тази година няма да има тържествена гала с награждаване на призьорите. Организаторите от Асоциацията на българските футболисти ще връчат премиите на спечелилите и подгласниците поотделно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР