Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров получи уайлд

...
Националът на България за Купа Дейвис Александър Лазаров получи уайлд
Коментари Харесай

Александър Лазаров получи уайлд кард за турнира в Дубай

Националът на България за Купа " Дейвис " Александър Лазаров получи " уайлд кард " за квалификациите на шампионата по тенис от сериите АТП 500 в Дубай с награден фонд 2.86 милиона $. Това ще бъде първо присъединяване за българина в пресявки на шампионат от подобен сан. 

На старта на квалификациите Лазаров ще срещне номер 92 в международната класация Чжъчжън Чжан от Китай. Двубоят е в събота от 10.30 часа българско време. При триумф Лазаров ще играе за влизане в главната скица против спечелилия от конфликта сред италианеца Франческо Пасаро (номер 109 в света) и Юки Бамбри от Индия (номер 688). 

Българинът има обезпечени 6405 $ от наградния фонд. 

Надпреварата в Дубай ще бъде извънредно мощна. Сред декларираните участници в шампионата личат имената на цели четирима от топ 10 на класация, измежду които е Новак Джокович. Другите трима са Андрей Рубльов, Даниил Медведев и Феликс Оже-Алиасим. 

Днес Лазаров направи подготовка със международния номер 5 и втори подложен в главната скица Андрей Рубльов. 

" Отлична първа подготовка в Дубай дружно с Андрей Рубльов. Невероятен тенисист, само че и в същото време страховит човек! Нямам самообладание да изляза на корта на следващия ден за първия си мач! ", написа Лазаров в обществените мрежи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР