Националът Илиан Илиев-младши смени Черно море с Аполон Лимасол. Трансферът

...
Националът Илиан Илиев-младши смени Черно море с Аполон Лимасол. Трансферът
Коментари Харесай

Илиан Илиев-младши преминава в "Аполон" Лимасол, сбогува се с "моряците"

Националът Илиан Илиев-младши смени " Черно море " с " Аполон " Лимасол. Трансферът бе разгласен от кипърския клуб, с който младокът се е обвързал до месец май 2025 година Сумата по договорката не се оповестява, само че съгласно авторитетния Transfermarkt " моряците " ше получат 360 хиляди евро за правата на гения.

Илиев употребява профила си в обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да се сбогува с " Черно море " и всички, които обичат варненския отбор.
View this post on Instagram

" Изминаха две прелестни години в моя обичан тим. За това време претърпях доста щастливи моменти с този страховит колектив и необикновен клуб. Ще запомня всеки един момент, който прекарахме дружно - на терена и отвън него. Искам да благодаря на целия тим, на треньорите и управлението за предоставената ми опция да заиграя в този тим, и на почитателите, които постоянно бяха зад нас и ни подкрепяха. Успях да извърша детската си фантазия, да доближи до мъжкия тим на " Черно море ". Желая Ви триумфи и доста шанс през новия сезон! ", написа Илиев.

През предишния сезон 21-годишният състезател записа 2 гола и 6 асистенции в 28 мача за " Черно море " във всички шампионати.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР