Националът Божидар Краев не взе участие в историческия мач на

...
Националът Божидар Краев не взе участие в историческия мач на
Коментари Харесай

Краев пропусна историческия мач срещу "Ливърпул"

Националът Божидар Краев не взе присъединяване в историческия мач на отбора си " Мидтиланд ", който приключи 1:1 като хазаин против " Ливърпул " в финален дуел от група D на Шампионската лига. Това бе първа точка за датския отбор в дебютното му присъединяване в най-авторитетния европейски клубен турнир. Като цяло Краев не съумя да запомни с нещо изключително присъединяване си в груповата фаза. Той записа общо 48 минути в 4 мача, като във всичките се появи като запаса.

" Мидтиланд " направи най-силното си показване в групата точно в последния си дуел. Това беше обусловено от пробния състав на " Ливърпул ", в който мениджърът Юрген Клоп бе направил 8 промени, откакто отборът си бе обезпечил място на 1/8-финалите. Така Трент Александър-Арнолд бе с капитанската лента, първи мач в Шампионската лига изигра Лейтън Кларксън (19 г.), а дебют въобще за клуба направи Били Куметио (18 г.). Това бе и най-младият състав на " Ливърпул ", появявал се в този шампионат (24 година и 26 дни междинна възраст). 

Въпреки това, " алените "  поведоха с гол още в 55-ата секунда на Мохамед Салах. Втората част мина под превъзходството на датския тим. Евандер улучи греда в 48-ата мин. В 62-ата пък се стигна до дузпа за домакините след интервенция на VAR. Капитанът Александър Шолц изравни от наказателния удар. До края системата " Видео помощник рефер " се намеси на два пъти, с цел да анулира голове на Шолц и на Садио Мане ( " Ливърпул " ).

В другия мач от групата " Аталанта " завоюва с 1:0 гостуването си против " Аякс " и приключи на второ място, осигурявайки си квота за елиминациите. Точен бе колумбиецът Луис Муриел в 85-ата мин. Това ще е второ следващо присъединяване в плейофната фаза за италианския отбор. През сезон 2019/20 " Аталанта " стигна до 1/4-финалите, където отпадна от " Пари Сен Жермен ".

Парижани на собствен ред също излязоха сполучливо от групите. В доиграването на семейството против " Истанбул Башакшехир " в група Н, френският отбор беше праволинеен - 5:1. Мачът стартира от 14-ата мин. - тази, в която беше. Реплика на четвъртия рефер Себастиан Култеску към асистент треньора на турския тим Пиер Уебо стана причина да бъде заменен целият съдийски екип. Назначен бе нов, отпред с нидерландеца Дани Макелие, подсилен от негов съотечественик и поляци.

" Пари Сен Жермен " се нуждаеше от победа, с цел да си обезпечи първото място и за нея помогнаха хеттрик на Неймар и две попадения на Килиан Мбапе (едното от дузпа).

 

 

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР