Националът Бирсент Карагарен, който бе сред първите с положителни тестове

...
Националът Бирсент Карагарен, който бе сред първите с положителни тестове
Коментари Харесай

Карагарен с пневмония заради COVID-19, Димитър Илиев проявява симптоми

Националът Бирсент Карагарен, който бе измежду първите с позитивни проби за COVID-19 в Локо (Пловдив), е диагностициран с пневмония в резултат на вируса. Крилото обаче продължава да се лекува под лекарско наблюдаване в домашни условия като при преценка на докторите може да бъде и приет в болница, само че на този стадий това не се налагало.

От останалите инфектирани с по-сериозни симтпоми е капитанът Димитър Илиев, който поддържаше по-висока темепература и по-често е правил съвещания с доктор. Футболист №1 на България за 2019-а година е изолиран дружно със фамилията си. Причината е, че брачната половинка му Мартина и синът му Йоан също са дали позитивен тест. При дребния не са се показали симтпоми за разлика от родителите му.

Илко Пиргов и Момчил Цветанов нямат никакви недоволства и просто чакат да изтече наложителния период от 14 дни карантина. Чико е разграничен от фамилията си в различен апартамент. Чужденците с положителни PCR-тестове също са без симтоми. Както е известно в изолираност преди мача с ЦСКА на " Лаута " са Парвиз Умарбаев, Милаш Петрович, Анте Аралица и Миховил Клапан, а още с първата група бе диагностициран и Кенан Муслинович.

Интересното е, че домакинът Здравко Драгоев си е направил помторно проучване, което е било негативно, само че все пак здравните управляващи са безапелационни, че той би трябвало да съблюдава карантина.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР