Натоварено беше движението по магистрала Струма и основните пътища в

...
Натоварено беше движението по магистрала Струма и основните пътища в
Коментари Харесай

Километрични задръствания се образуваха между Благоевград и Симитли

Натоварено беше придвижването по автомагистрала „ Струма " и главните пътища в Благоевградска област през целия ден. Километрични тапи се образуваха в сектора на Главен път Е-79 сред Симитли и Благоевград.

Благоевград

На пътен възел " Симитли " се слива трафикът от Е-79 от Кулата и от Банско. Тук през целия ден имаше километрични тапи. На моменти колоната стигаше до 7-8 километра. Допълнителни усложнения на придвижването имаше и на кръговото кръстовище преди Благоевград, където трафикът се качва на автомагистрала " Струма ".

В следобедните часове трафикът стана толкоз натоварен, че се наложи метаморфоза на придвижването. Част от колите, пътуващи към София бяха пренасочвани през центъра на Симитли, по остарелия път към Благоевград и оттова още веднъж по Е-79.

Интензивен беше трафикът и на граничните пунктове " Кулата " и " Маказа ".

Огромно запушване се образува през днешния ден в следобедните часове на пътя от Банско за Симитли. В правата сред село Градево и квартал „ Ораново " колоната от коли чакащи да се включат в придвижването по основен път Е -79 в посока София на моменти доближаваше до 6-7 километра.
Шофьор: Аз мисля че злополука има нещо. Това не е обикновено. Едвам, колкото да караме....
Огромният авто поток от Банско, и честите тапи провокират затрудения освен за пътуващите, само че и за живеещите в региона.
Мъж: По време на празниците постоянно е подобен трафик, включващите се които живеем тук чакаме постоянно по 5-10 минути с цел да се включим и да отидем на центъра на Симитли...
Според водачите и жителите на квартал „ Ораново " единственото решение на казуса с натоварения трафик е бързото дотъкмяване на автомагистрала „ Струма " в региона.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР