Натоварен трафик по основните пътища в страната се очаква в

...
Натоварен трафик по основните пътища в страната се очаква в
Коментари Харесай

Очаква се натоварен трафик по основните пътища

Натоварен трафик по главните пътища в страната се чака в събота. Причината е поредицата почивни дни за идните коледни празници. От Министерство на вътрешните работи увериха, че са подхванати всички ограничения за улеснение на трафика, а екипи на пътната полиция ще наблюдават за нарушавания от страна на водачите.

От Гранична полиция оповестиха, че по всички пунктове са подхванати ограничения за култивиране документите на пътуващите.

Заради проблем с електрозахранването на гръцка територия тази заран трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата е бил краткотрайно усложнен. Към момента придвижването е нормализирано. Повече са колите на вход към България, само че обработката на документи и товари се прави бързо, обявиха от " Гранична полиция ".

Пътищата в област Благоевград са проходими и няма въведени ограничавания. Преди обяд гъста мъгла е затруднявала придвижването по автомагистрала " Струма " от Сандански до Кресна и по основен път Е-79 до Благоевград. Автомобилният трафик е естествен за почивните дни, споделиха от Областно пътно ръководство Благоевград, представени от БНР.

Затруднено е и придвижването поради мъгла по автомагистрала „ Тракия “ в региона на Пазарджик, Пловдив и Стара Загора. Движението по аутобана е умерено.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР