НАТО отказа да уважи инициативите за сигурност на Русия в

...
НАТО отказа да уважи инициативите за сигурност на Русия в
Коментари Харесай

Лавров: НАТО пренебрегна Русия от желание да управлява света

НАТО отхвърли да почете самодейностите за сигурност на Русия в опит да ръководи целия свят. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров на взаимна конференция след диалози със своя бахрейнски сътрудник Абдулатиф бин Рашид Ал Заяни, оповестява ТАСС.

Пред управлението на Бахрейн той посочи напъните на Русия през последните 15 години за " надеждно гарантиране на сигурността на европейския континент и евроатлантическия район като цяло ", както и за многочислените начинания на Москва, които " не получиха почтително отношение, оправдателен отговор " от НАТО и Съединени американски щати.

" Тази обстановка сподели желанието на нашите западни сътрудници да водят бизнес не на основата на тъждество, не на основата на правилата на Устава на Организация на обединените нации, в това число правилото на ценене на суверенното тъждество на страните, а на основата на диктат, на тяхната непоправима увереност, че им е писано да ръководят целия свят ", акцентира Лавров.
 Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света
Путин се забавлява, че Западът го вини за всички беди по света

Руският президент щял да си " поговори съществено " със западните страни

Министърът увери, че Русия ще продължи да пази правилата на интернационалното право и Устава на Организация на обединените нации, които Западът нарушава по всевъзможен начин, прокарвайки концепцията за еднополярност.

" Според тази идея Западът взема решение всичко. Правейки това, НАТО играе ролята на световен служител на реда, той не е защитителен съюз. Той обезпечава световната сигурност, в това число, както се твърди, в Индо-Тихоокеанския район, намерено обявявайки нуждата от ограничение на Китай и Русия, несъмнено. И концепцията за учреден на правила ред допуска, че това владичество на Запада се реализира със Съединените щати, които дават отговор за всичко ", заключи Лавров.
 Путин: Санкциите против Русия провокират световна рецесия
Путин: Санкциите против Русия провокират световна рецесия

Според него страната му се справяла решително със санкциите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР