Наталия Кобилкина отново разбуни духовете със сензационен коментар. По думите

...
Наталия Кобилкина отново разбуни духовете със сензационен коментар. По думите
Коментари Харесай

Кобилкина Разтърси С Коментар, Направи На Нищо Българките

Наталия Кобилкина още веднъж разбуни духовете със ефектен коментар. По думите й дамите в България въобще не умеят да се раздават в леглото.

„Имах семинари с базови въпроси за дами над 30 години и разбрах, че българките или не знаят доста неща, или въобще не живеят в удовлетворяващ секс. Сексуалната ви просвета е извънредно ниска. И разбирам за какво мъжете мрънкат на тази тематика. А рускините имаме тази просвета. Наскоро пуснах на семинар повече от 1000 видеа по какъв начин се прави орална обич от рускини в разнообразни региони. Българките нямате нито едно видео с това по какъв начин се прави тази работа. Защо? И тук се включва даже аналният секс. Той също прави хората щастливи“, безапелационна е Кобилкина.

Рускинята е на мнение, че моралът е за нещастните хора, които нямат ум. „Според Ошо бракът те прави плебей и те лимитира. Ако си глупак, ти се жениш. А в случай че си същински духовно образован човек, няма да се ожениш, а ще имаш доста и разнообразни сътрудници, тъй като всеки човек е душа. Затова споделям, че моралът е измислица на мозъка. Тъпо е да живееш съгласно това, което различен човек е измислил. Трябва да си правилен на себе си“, споделя в изявление за „България днес“ Наталия.

„Винаги имаш избор – да бъдеш прав и честен или да бъдеш благополучен. Нашето общество има толкоз доста пренаписани неща, трансформирани от хора с комплекси и страхове, които по-късно се постановат на всички останали хора. Лиз Гилбърт бе написала книгата „Яж, моли се и обичай“ за любовта сред мъж и жена сякаш, а в последното си изявление тя споделя, че е лесбийка и бе нещастна, тъй като е умряла любовницата й“, добавя Кобилкина.

„Щастлив не те прави да имаш дом, жена, мъж. Моята сестра си хвана първия мъж, като се омъжи, тъй като й беше време. И беше супер нещастна в брака си. Когато се разведе, татко ми сподели: „Ти би трябвало да си женена, това е по-важно, да не си сама“. Ето това е моралът, само че никой не го интересува, че индивидът е трагичен. Моята цел е всеки да откри щастието си, да събудя хората“, споделя още сексоложката.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР