Повече от очевидно е, че Емрах Стораро има много гореща

...
Повече от очевидно е, че Емрах Стораро има много гореща
Коментари Харесай

Танцьорката Веси след финала на „Денсинг Старс“: Най-после се отървах от Емрах

Повече от явно е, че Емрах Стораро има доста гореща и буйна кръв, която обаче е съчетана с голяма доза безсрамие. При все, че даде заричане, че ще поддържа връзка единствено по работа с учителката си по танци в „ Денсинг Старс “ – Веселина Данова, до последно не спрял да й досажда с нежелани предложения за по-близък контакт, разкриват осведомени.

Дори си разрешил поредна непоискана целувка на финала пред камерите, с която освен вбеси партньорката си, само че и възмути мъжете, ставали очевидци на арогантното му държание.

 

Мълвата носи, че поради всичко това, на Веси напряко й идвало да вдигне прием след отпадането им от танцовото шоу та bTV. Тя най-сетне си взела глътка въздух, защото нямало да й се постанова да поддържа връзка с нахалния млад артист.

Мълвата носи, че Веси се пробвала да се откачи от него още преди няколко седмици, когато я целуна на дансинга отвън всевъзможни правила на надпреварата, само че от продукцията изрично отказали да му дадат друга партньорка, изтъквайки, че момичето има контракт с предаването и е длъжна да танцува с този, с който й посочат.

 

Всъщност на процедура арогантното държание на Емрах и методът, по който се натрапваше на Веси, се оказали вкусна хапка за малкия екран. Това е една от най-обсъжданите тематики в танцовото съревнование, която генерира голям зрителски интерес. Именно заради тази причина в шоуто били безапелационни, че няма да разделят двойката, макар нейното предпочитание за това и неговото, меко казано недопустимо държание.

Единственото, което танцьорката съумя да издейства, бе да накара нахалният й възпитаник да й се извини обществено и да обещае, че повече няма да й се натрапва, само че той по този начин и не спазил обещанието си.

 

Според мълвата до края на присъединяване им в танцовото шоу, Емрах не спрял да се натиска на хубавата си учителка по танци, която обаче нямала никакъв интерес към него като мъж. Пред камерите се опитвала да играе, че е в положителни връзки с артиста, само че в действителност едвам го понасяла. Молела се да отпаднат от надпреварата допустимо най-бързо и когато това се случило, споделила, че най-сетне е спокойна, защото се отървала от досадника.

 

Факт е, че Емрах направи следващия нагъл опит да се домогне до Веси тъкмо преди да им оповестят, че напущат надпреварата. Зад гърба на водещия Краси Радков и пред очите на трима от мъжете в надпреварата, той още веднъж я целуна. На екран се видя, че Веси мигновено се вбеси и му хвърли смъртоносен взор, след което обаче се насили да се усмихне, с цел да не основават непотребни кавги. Мъжете зад тях обаче си размениха красноречиви погледи, които ясно демонстрираха възмущението им от артиста и недоумението им пред безкрайното му безсрамие. Става въпрос за Папи Ханс, Виктор Стоянов и Кристиан Йорданов, който бе танцов сътрудник на Мила Роберт. И тримата останаха като гръмнати, виждайки по какъв начин Емрах целува Веси, откакто тя неведнъж и недвусмислено му е посочила, че не желае това да се случва, без значение дали пред камерите или зад тях.

 

Според мнозина от феновете на шоуто, артистът най-вероятно ще продължи да тормози Веси и след излизането им от шоуто. Единствената съответна реакция, която малкия екран можеше да предприеме в тази обстановка, бе да в профил младия Стораро от предаването още след първата скандална целувка на дансинга, която от позиция на Веси, умерено би могла да се прегледа като полов тормоз на работното място. От bTV обаче не направиха нищо – явно им бе по-важно да се написа и приказва за този позорен епизод, вместо да защитят танцьорката си.

Инфо: Уикенд

Тагове: емрах стораро Веселина Данова „ Денсинг старс “ сексуален тормоз btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР