Наставникът Роналд Куман най-накрая похвали играчите на Барселона, които в

...
Наставникът Роналд Куман най-накрая похвали играчите на Барселона, които в
Коментари Харесай

Куман най-после изчетка своите

Наставникът Роналд Куман най-сетне похвали играчите на Барселона, които напоследък много постоянно го ядосват. По-рано денем отборът надделя Елче с 2:0 като посетител за състезание след голове на Френки де Йонг и Рики Пуч.

“Това е петата ни поредна победа на непознат терен. Още от началото видях един изцяло съсредоточен отбор, който владееше кълбото. Вярно е, че противникът се отбраняваше добре, само че ключът за нашия триумф беше в играта ни без топка ", стартира експертът.

Нидерландецът регистрира особено приноса на Де Йонг, който освен че осъществя за 1:0, а след това и асистира за второто попадение.

“Всеки тим се нуждае от футболисти, които да влизат в наказателното поле на противника. Имаме си нападатели, само че това не е задоволително, с цел да създаваше положения и да вкарваш голове. Трябват си и халфове, които да оказват помощ в предни позиции. Френки се оправя доста добре и оказва помощ на целия отбор, като нахлува в полето на съперника ", приключи Куман.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР