Наставникът на за пореден път подчерта, че неговият тим все

...
Наставникът на за пореден път подчерта, че неговият тим все
Коментари Харесай

Куман: В момента не сме готови да печелим много неща

Наставникът на за следващ път акцентира, че неговият отбор към момента не е подготвен да се бори за значимите титли. Той също по този начин отговори на голям брой въпроси за вероятния входящ трансфер на от.

“Много се приказва по тематиката за Гарсия, само че аз би трябвало да мисля върху това да приготвя тима за идния мач. Иначе по този начин бих хабял сила за неща, които не зависят от мен. Дали той ще пристигна през януари? Не знам. В момента мисля за утрешния мач. Останалите неща не ме интересуват, тъй като не са моя работа.? Говорих с Пеп на рождения му ден, само че не сме обсъждали Гарсия, тъй като това не е моя работа. Най-вероятно той ще дойде за идващия сезон. Ако не е допустимо да пристигна още в този момент, ще го приемем и ще продължим напред.

Знаем за нашата обстановка в Ла Лига, тя е комплицирана. Ние обаче ще се борим до последно да я спечелим. В Шампионската лига пък има доста тимове. Там няма изявен любимец. Вече знаем, че ни предстоят две срещи с и ще се опитаме да продължим напред. Амбицията ни е да печелим титли, тъй като сме Барса, само че все пак би трябвало да бъдем реалисти. Много пъти съм казвал, че това е временен сезон за нас - променяме неща и залагаме на млади играчи. В момента в Барселона не сме подготвени да печелим доста неща. Трябва да сме реалисти за това от кое място идваме и за измененията, които сме създали. Не всичко зависи от привличането на един футболист. Винаги би трябвало да сме подготвени да се борим, само че би трябвало да сме реалисти.

и Оскар Мингеса? Един състезател на Барселона постоянно би трябвало да е подготвен. Юмтити го нямаше поради травма, само че се възвърне и в този момент разчитаме на него. Мингеса игра доста и като централен бранител, и като бек. Ще забележим какво ще стане в бъдеще. Всеки би трябвало да покаже своите качества. Винаги е добре, когато има някой, който работи за подсилването на нашия състав. Ако не през този месец, то дано за идващия сезон. Това не ме тормози, тъй като става въпрос за работа, която би трябвало да свършат от клуба. Играчите не трябва да се тревожат за тези тематики, тъй като всеки ден си приказваме с тях, а те вземат участие в мачовете. Тези неща се случват с всеки клуб по света и по тази причина не виждам никакъв проблем”, разяснява Куман на конференцията си преди утрешния дуел с.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР