Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибаров Енгибаров коментира поражението на водения

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибаров Енгибаров коментира поражението на водения
Коментари Харесай

Енгибаров: Локомотив не ни надигра, резултатът трябваше да е 3:3

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибаров Енгибаров разяснява провалянето на водения от него отбор с 2:3 от Локомотив (Пловдив) в 11-ия кръг на родното състезание. Специалистът бе удовлетворен от продукцията на футболистите си и дефинира “смърфовете” като един от най-стойностните отбори” в нашия шампионат.

“Локомотив не са ни надиграли и действителният резултат е еднакъв. Преломният миг беше дузпата. Детинска неточност, в този миг тимът беше в напредък, вместо да изравним резултата, се стигна до 3:1. Долапчиев също имаше стопроцентово състояние, действителният резултат е 3:3, само че поздправявам моите момчета за характера. Локомотив (Пд) е един от най-стойностните тимове в шампионата, представихме се почтено. Момчетата си имат вяра, може би неналичието на Гъргоров, с това тежко наказване, оказа въздействие. Но не мога да бъда недоволен”, показа след края на мача Енгибаров.

“Въпреки че сме последни, мисля, че играем, стараем се да демонстрираме добър футбол. ЦСКА не са в най-хубаво положение сега, ще излезем мобилизирани”, показа старши треньорът на Витоша, запитан за идния мач на отбора си с ЦСКА-София.

“Ще апелираме наказването (на Гъргоров). Прекалено тежко е. Мисля, че тази седмица ще се реши въпросът, естественото е да го санкционират за 2 мача”, сподели още Енгибаров.
efbet Лига 11 кръг, понеделник 30 септември  Витоша (Бистрица) 2:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР