Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори пред сайта на червените

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев говори пред сайта на червените
Коментари Харесай

Белчев: Единствено ние можем да се изненадаме

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев приказва пред уеб страницата на алените преди утрешния дуел против Славия. Треньорът е безапелационен, че тимът няма да завоюва трите точки единствено в случай че играчите изненадат сами себе си.

“Очаквам да си подобрим играта от последните мачове, да победим, да сме още по-убедителни и с огромно самочувствие. Добре работим като разузнаване на съперниците. Единствено ние можем да се изненадаме, в случай че подходим несериозно към мачовете и би трябвало да сме се убедили, че колкото пъти сме го създали, постоянно сме имали проблеми. Нямаме право да го вършим още веднъж. Играчите би трябвало да покажат най-хубавото равнище.

С Левски първото полувреме беше положително, второто - не. С Ботев пропуснахме доста положения. Като игра не мога да бъда неудовлетворен против Пирин. Надявам се този път хората, които ще вземат участие, да бъдат съсредоточени и да материализират напъните на целия тим.

Нас, футболистите на ЦСКА и въобще клубът ЦСКА не би трябвало един или два моментни резултата да ни разстройват и да излизаме от релси, а да ни стимулират и да се върнем на правия път. Ако бъдем нападателни, търпеливи и владеем топката, не би трябвало да имаме проблеми с резултатите”, разяснява Белчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР