Наставникът на ЦСКА-София похвали футболистите си за представянето им и

...
Наставникът на ЦСКА-София похвали футболистите си за представянето им и
Коментари Харесай

Ел Маестро: Изнервих се, трябваше да се справим с труден опонент, важното е, че го държахме далеч от вратата

Наставникът на ЦСКА-София похвали футболистите си за представянето им и успеха с 3:0 над Витоша (Бистрица), заявявайки, че те са надиграли сериозен конкурент. Червените поведоха с гол на Мауридес в 79-ата минута, а в 90-ата вкараха още два. След срещата Ел Маестро съобщи:

“Всеки мач е сложен, само че съм удовлетворен от концентрацията и професионалното показване. Трябваше да спечелим и го сторихме. Резултатът също е обективен. Предстоящата пауза в шампионата е преимущество за нас, тъй като ще свършим сериозна работа през идната седмица.

Трябваше да се оправим със сериозен конкурент, който бе добре спретнат. Витоша пристигна да се пази, аз обаче бях уверен, че ще вкараме. Винаги е добре, когато вкараш по-рано. За мен е значимо, че държахме съперника надалеч от вратата.

Към 80-ата минута започнах да се нервирам, само че бях уверен, че ще вкараме.

Днес Витоша заложи на по-дефанзивен футбол. Не мога да кажа дали е било по-трудно или по-лесно, само че резултатът е сходен с този за Купата.

Първият гол в 80-ата минута промени мача. Не е толкоз неприятно, че вкарахме тогава, тъй като успяхме да запазим интензитета през целия мач.

От първия ден тук чувствам поддръжката на управлението. Радвам се, че я получавам обществено, само че и персонално е по този начин. Аз съм стимулиран и убеден в своята работа”, разгласи Ел Мастро. Първа лига 15 кръг, петък 9 ноември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР