Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази оптимизъм преди днешния мач

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази оптимизъм преди днешния мач
Коментари Харесай

Любо Пенев захапа Тунчев: След мача ще го питам за напрежени...

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази оптимизъм преди днешния мач на " Лаута " против Локомотив. Директният конфликт за сребърните медали в шампионата е от 20:00 часа и ще бъде управителен от Георги Димитров.

Пресконференцията на Пенев бе за дуела с черно-белите, само че той употребява случая да се заяде с БФС във връзка анулирания и след това отначало назначен мач с ЦСКА 1948. На някогашния голмайстор на Ла Лига му бяха заложени единствено два въпроса за тази среща.

Първият бе: " Ще спестите ли нещо във вашия тим "? " В какъв смисъл да икономисвам? От гориво, от екипировка, от храна? Усилия? Усилия няма да икономисвам. Може би искаш да ме питаш дали ще запазя някой футболист? Ще изиграем мача доста добре, доста отговорно, на оптимални обороти. Така образовам футболистите и по този начин би трябвало да бъде! Каквото и да ни коства, ние излизаме и играем за победа ", бе отговорът на Любослав Пенев.

Вторият въпрос за мача с Локомотив (Пловдив) бе: " Треньорът на домакините Александър Тунчев сподели, че напрежението е в ЦСКА. Има ли напрежение в ЦСКА? ".

" Не знам защо напрежение приказва, би трябвало да го запитвам. Утре ще го попитам Сашо Тунчев, когато го видя. Познавам го доста добре, няма проблем да схвана защо напрежение приказва ", отговори наставникът на ЦСКА-София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР