Наставникът на ЦСКА - София и легенда на Партизан Саша

...
Наставникът на ЦСКА - София и легенда на Партизан Саша
Коментари Харесай

Илич: Голяма трагедия, той беше изключителен човек

Наставникът на ЦСКА - София и легенда на Партизан Саша Илич приказва пред Telegraf.rs за взаимоотношенията си с Миодраг Йешич. Бившият треньор на Славия, ЦСКА и Литекс почина през днешния ден в злополука.

" Дори не знам какво да кажа в този миг, като се изключи че гибелта на Йеша е огромна покруса. Непоправима загуба за Партизан и за сръбския футбол. Йешич е легенда, тъй като преди време защитаваше цветовете на националния тим на велика Югославия. Тогава не беше по никакъв начин елементарно да влезеш в тима поради голямата конкуренция ", разяснява Илич.

" Той беше извънреден човек, почтен и откровен. За страдание приживе самият той претърпя доста премеждия. Дъщеря му беше убита и даже не мога да си показва по какъв начин се е борил с това, само че ориста го води по същия път, не го пощади... ", добави треньорът на “червените ”.

" Наскоро се чухме, разбрахме се да се забележим. Сега всички сме тъжни. Един страховит човек, легенда на Партизан, си отиде прекомерно рано ", изясни покрусеният Саша Илич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР