Наставникът на ЦСКА Саша Илич коментира победата на своя отбор

...
Наставникът на ЦСКА Саша Илич коментира победата на своя отбор
Коментари Харесай

Саша Илич: Пропускаме много, важна е победата

Наставникът на ЦСКА Саша Илич разяснява успеха на своя тим над Крумовград с 1:0 в мач от втория кръг на efbet Лига. Специалистът още веднъж отличи неналичието на реализация на головите положения, като призна, че трите точки са най-важното нещо.

" Последните два мача мъчно бележим, през днешния ден имахме шанса да вкараме и да спечелим трите точки. Пропускаме доста положения, само че най-важната е успеха. Добре е, че до момента съперниците не сътвориха доста обстановки пред нашата врата. Повтарям, че не е прелестно да вкарваме толкоз мъчно. Могат да се окажат решаващи такива моменти в идващите мачове ", разяснява Илич.

" Вероятно няма да сътворяваме толкоз, само че би трябвало да бележим повече. Ще забележим по какъв начин ще изглеждаме в предни позиции в идващия мач. Някои играчи имат проблеми, би трябвало да забележим кой се усеща добре. Предполагам, че знаете единствено пет играчи могат да играят, които са отвън Европейски Съюз, това е повода за Майкъл Естрада. Когато работиш в огромен тим, няма по какъв начин постоянно всичко да е умерено, привикнал съм с това. Изтеглихме допустимо най-тежкия съперник, всички са наясно. Най-важното е класирането напред и ще опитаме да създадем точно това ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР