Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович остана крайно недоволен от организацията

...
Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович остана крайно недоволен от организацията
Коментари Харесай

Люпко бесен: Не знам как се справят моите играчи

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович остана извънредно неудовлетворен от организацията на тима му след хикса с Лудогорец (0:0). Сърбинът бе ядосан от обстоятелството, че щабът му не бе подготвил лед за контузията на Тиаго, което го разгневи оптимално. Петрович призна, че не е бил удовлетворен от реферирането на мача, а също по този начин възхвали своите играчи за огромното предпочитание след цикъл „ четвъртък-неделя-четвъртък”.

„ И единият, и другият тим можеше да завоюва мача. Мисля, че нашите положения бяха малко по-чисти, само че не успяхме за жалост. Соу имаше две положения пред себе си единствено. Това, което желая да кажа, е, че съм удовлетворен от играчите му. Не знам по какъв начин устоят тези мачове четвъртък-неделя-четвъртък. Как изобщо могат да играят? Ние нямаме доста благоприятни условия за смени, по тази причина съм доста удовлетворен от тима по какъв начин функционираше през днешния ден. Играхме по този начин, както аз бях замислил авансово. През първата част нямахме късмет за гол, само че и Лудогорец нямаше. След почивката имахме шансове. Направихме и смени след паузата. Просто се уморихме, защото играем нон-стоп”, стартира Люпко.

„ Не съм удовлетворен от съдийството. Първото полувреме не беше обикновено, второто беше. Мисля, че Евандро показва, че може да вкарва и излизането му ни повлияе. Вероятно и през днешния ден щеше да вкара гол, евентуално. Но отново ще кажа, тимът като тим функционираше добре през днешния ден. Няма да се нервирам – всеки даде всичко от себе си. Не знам дали ще сме подготвени за Зоря Луганск, защото не желая да приказвам по този въпрос, въпреки да има какво да кажа. Трябваше да подготвим лед за Тиаго, за контузията, а никой не прави нищо по въпроса”, приказва Петрович.

„ Сега ще дам малко отмора на играчите, само че сряда пътуваме, четвъртък играем. Трудно е – виждате. Когато няма лед, е проблем – това е, защото това са дребни неща”, приключи Люпко Петрович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР