Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев похвали играчите си за желанието

...
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев похвали играчите си за желанието
Коментари Харесай

Любо Пенев: Напрежение няма, имаме пълната подкрепа от Ганчеви

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев похвали играчите си за желанието против Лиепая и призна, че единствено голът за „ червените” е липсвал. Треньорът подчертава още един път, че има цялостната поддръжка от Гриша и Даниел Ганчев и поздрави почитателите на тима.

„ Нищо не се обърка. Ние изиграхме доста добър и сериозен мач. Имахме четири обстановки за гол, само че не се получи. Много добра оценка давам на тима. Няма никакво комплициране. Само голът липсваше, нищо друго. Поздравих момчетата в съблекалнята. Търпение, има втори мач и без напрежение. Имахме самодейността, водехме играта, контролирахме мача”, стартира Пенев.

„ Те имаха положения след нас. Ако приказваме за обстановки.. Въпросът е кой ще вкара гол, оставяме ги за идващия мач. На мен ми харесва новото предписание, че няма гол на непознат терен, не ме тормози. Искам да благодаря на почитателите за поддръжката, която постоянно я имаме. Понеже ме питате дали има напрежение: Както аз, по този начин и тимът имаме цялостната поддръжка от Гриша и Дани Ганчев. Абсолютно цялостната подкрепа”, продължи Пенев.

„ 90 минути игра Кери с добра динамичност и е обикновено да се умори. Валентин Антов е в болница, би трябвало да го зашият на едно-две места. Варела получи травма против Лудогорец в Суперкупата, има тягост с тибията. Най-вероятно няма да бъде подготвен за реванша, ще се оправяме с това, което имаме. Аз съм оптимист, че ЦСКА ще продължи”, приключи Любо Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР