Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, коментира. "Халфовата линия на

...
Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, коментира. "Халфовата линия на
Коментари Харесай

Пардю: Тежка загуба, поех риск, който не се оправда

Наставникът на ЦСКА - Алън Пардю, разяснява .

"Халфовата линия на Лудогорец действаше добре и за нас бе доста мъчно. На няколко момчета през днешния ден им беше тежко, имам предвид Росен Божинов и останалите млади момчета, които трябваше да играят ", призна Пардю.

"Избрах тази скица, тъй като разполагам с такива футболисти. Много хора отсъстваха, нямах задоволително опитни футболисти, с които да работя и трябваше да действам по този начин. Поех риск, който не се оправда. "

"Загуби като тази тежат доста. Забравяме за финала за Купата, би трябвало да реагираме на представянето си тук. Кери, Жеферсон, Вион, Турицов ще се завърнат. Те са доста значими за отбора. Юга ще е подготвен чак за финала. Тази вечер бе доста мъчно за нас, изправихме се против първенеца, в който нямаше напрежение и сподели своята класа. "

"Фокусът ми е върху състава довечера. Нямам задоволително ширина в състава и бих желал да приказвам за това. Какво съм приказвал с управлението остава на назад във времето. "

"Може би би трябвало да работим тъкмо върху това. Определено би трябвало да се подобряваме доста съществено, всички го знаем. Искам да кажа, че правя оценка поддръжката на почитателите и се оправдавам за представянето ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР