Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори преди предстоящия полуфинал

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори преди предстоящия полуфинал
Коментари Харесай

Янчев разкри дали Чочев ще е на линия за полуфинала с Локо София

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва преди идния полуфинал против Локомотив София за Sesame Купа на България. Специалистът съобщи, че отборът му няма да подцени значимостта на конфликта, както и съперника, който победи с 6:0 в шампионата.

„ На този стадий няма слаби тимове. Такъв е регламентът на шампионата. Готвим се и за двата мача. Винаги е хубаво, когато победиш даден противник. Мачът за състезание е в историята и този няма нищо общо с предходните два конфликта. Очаквам два радикално разнообразни мача. Това, че сме били с 6:0, не значи, че ще минем без спънки и в „ Надежда “.

" Ивайло Чочев няма да може да бъде употребен в идния конфликт. Също по този начин още двама състезатели. Имаме нашите си проблеми, само че това е част от футболния живот на треньорите и играчите. Локомотив (София) също желае да играе край. Ще бъдат сложни два мача ".

" Когато поех тима, бях наясно какви са задачите на клуба и моите персонални упоритости. Достигаме за първи път в историята на клуба до подобен стадий. Дано играем и край. В шампионата гоним класиране, даващо право на присъединяване в европейските клубни шампионати. Винаги е хубаво, когато имаш високи цели. Винаги съм се борил да реализира нещо и съм бил в тимове, които са се борили да завоюват трофей “. 

„ Изминалият мач за шампионата е история и сме напълно съсредоточени върху идните конфликти. Възможно е да забележим всеки един на терена. Тези от втория тим, които заслужават, ще бъдат качени в първия тим. Същото важи и за играчите, които са в първия тим. Ако не демонстрират добра игра, ще бъдат свалени. Винаги е хубаво да разполагаш с ядро от играчи, които са реализирали триумфи. Това се предава на целия тим “. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР